Kennisfamilie


Om een organisatie aan het leren te krijgen, heb je diverse disciplines nodig. Het is bijna onmogelijk om als organisatie alle facetten zelf in huis te hebben. Daarom maakt Studio Zevenaar onderdeel uit van de Kennisfamilie: een samenwerking tussen verschillende organisaties die samen online leren van A tot Z faciliteren. De familiebanden zijn zo sterk dat hierdoor de implementatie van diverse disciplines binnen een organisatie versoepeld wordt.

Samen ontzorgen wij jouw lerende organisatie!

Wij willen graag een aantal familieleden aan je voorstellen:

Studio Zevenaar

Wij verzorgen de productie van online leren in vele vormen. Studio Zevenaar is hét productiehuis voor e-learning in de breedste zin van het woord.

Samen zetten wij inhoud om in leuke, interactieve en moderne producties. Daag ons uit!

Website

Pop-app

De POP-app toetst en toont de bekwaamheid van jouw zorgpersoneel.  Wij digitaliseren documenten en handelingen. Zo zie je in één oogopslag welke bevoegdheden en welke bekwaamheden je in huis hebt en waar opleiding nodig is.

Website

Next Level app

Maak de volgende stap in je ontwikkeling met de Next Level App: een handige kennisapplicatie die met korte leerprikkels jouw kennisniveau onderhoudt. De Next Level App stuurt kennisvragen naar je smartphone om een paar minuten per week mee te oefenen. Kennis blijft beter behouden en wordt regelmatiger herhaald.

Je vak bijhouden was nog nooit zo gemakkelijk!

Website

Edujet

Wij leggen de focus op het blijven ontwikkelen van je talenten. Een belangrijk kenmerk van de werkwijze van Edujet is de theorie te koppelen aan de werksituatie om zo direct kennis toe te kunnen passen. Zo leer je niet alleen individueel, maar ook als team.

Ontdek samen met ons, hoe leuk leren kan zijn!

Website