Leren en Borgen

Next Level App

Maak de volgende stap in je ontwikkeling door op een snelle en effectieve manier kennis tot je te nemen. De Next Level App maakt leren leuk en kennis toegankelijk door korte leerprikkels aan te bieden op je smartphone. Je vak bijhouden was nog nooit zo gemakkelijk!

De Next Level App stelt organisaties in staat medewerkers vakbekwaam te maken en te houden. Ook kan de app veranderingen of nieuwe werkwijzen helpen agenderen. Dit zorgt voor meer interne betrokkenheid en minder (verlet)kosten.

Kortom: deze app is het ideale hulpmiddel voor het borgen en verbeteren van vakkennis. Voor iedere gebruiker, van elk (opleidings)niveau.

Hoe werkt het?

De Next Level App functioneert op het iOS-, Android-platform en is geschikt voor zowel smartphone als tablet. Na het downloaden van de app, krijgt iedere gebruiker direct een persoonlijk account met unieke inloggegevens. Er kan dus meteen worden begonnen met leren.

Afhankelijk van het leerdoel, krijgt iedere gebruiker op een vast aantal momenten (bijvoorbeeld drie keer per week) een vraag of casus voorgelegd. Dit verschijnt in de vorm van een pushbericht op zijn of haar mobiele apparaat. Hoe vaak vragen worden aangeboden, kan vooraf worden ingesteld door de opleider c.q. afzender.

De kracht van herhaling

De gebruiker beantwoordt de vraag en krijgt direct feedback of de vraag goed is beantwoord. Is het antwoord fout, dan komt de vraag op een later moment weer terug. Net zo lang tot het goede antwoord is gegeven. Bij elke vraag kan extra uitleg of achtergrondinformatie worden toegevoegd, bijvoorbeeld in de vorm van een document of filmpje.

Wij gaan uit van de kracht van herhaling: door het herhalen van de vragen en leerstof wordt het leerrendement aanzienlijk vergroot (bron: Ebbinghaus).

Flexibel in vorm en inhoud

De Next Level app is flexibel en praktisch. Gebruikers leren mobiel en dat kan dus overal: thuis, onderweg, op de werkplek, enzovoort. De applicatie maakt het mogelijk om op ieder moment kennis te toetsen. De vormgeving is eenvoudig en intuïtief. Iedere gebruiker kan met de app uit de voeten.

Maar ook wat betreft de inhoud is de Next Level app zeer flexibel. Organisaties kunnen zelf alle content plaatsen, in verschillende vormen: meerkeuzevragen, gesloten vragen, stellingen, casussen of (beroeps)dillema’s. De app is geschikt voor verschillende doelgroepen: medewerkers, klanten, studenten en dus ook voor jouw doelgroep!

De content is bovendien voor iedere gebruiker op maat te maken. Het versturen van e-mails, het aantal te behalen punten, de beschikbare tijd voor het beantwoorden van de vraag, maar bovenal de content zelf: alles kan specifiek voor jouw organisatie worden ingericht.

Wat kunnen wij voor jou doen?

Op deze pagina vind je slechts een greep uit alle e-learnings waar Studio Zevenaar zich mee bezighoudt. De handen van ons team jeuken al om met jouw wensen aan de slag te gaan. Wil je e-learning laten maken? Een videotraining opnemen? Leren via je smartphone? Of misschien wil je het allemaal wel. Neem contact op met Studio Zevenaar, dan gaan wij je helpen!

telefoon

Bel ons

Nieuwe manieren van leren ontdekken? Bel Studio Zevenaar gerust om te kijken wat wij voor je kunnen betekenen.

mail

Mail ons

Stuur je liever een mailtje? No problemo. Leg je wensen op tafel en wij adviseren je over onze verschillende leeroplossingen.