Wie hebben al e-learning laten ontwikkelen?

Portfolio Studio Zevenaar

Wij hebben klanten uit de meest uiteenlopende vakgebieden blij gemaakt met uitdagende online leervormen. Hieronder vind je een selectie uit onze projecten. Laat je inspireren.

Via e-learning bekend raken met het ondersteunen bij ADL

Douchen, aankleden, eten, toiletteren. Dagelijkse handelingen die voor de meeste mensen heel vanzelfsprekend zijn, maar waar sommigen ondersteuning bij nodig hebben. Voor Edujet ontwikkelden wij een toegankelijke, interactieve cursus om zorgverleners te leren op welke manier zij mensen kunnen helpen met algemene dagelijkse levensverrichtingen.

Details project

Klantnaam: Edujet
Datum: 2020
Categorie: Online cursus

Opgaven gestuurd door de OGW-cursus

Partners+Pröpper is de grondlegger van de werkwijze Opgaven gestuurd werken. Met Opgaven gestuurd werken leer je om in samenspel met alle betrokken partijen een concrete opgave te realiseren en zo gestructureerd de gewenste situatie te bereiken. Met de modulair opgebouwde online cursus is het bepaald geen moeilijke opgave op Opgaven gestuurd werken onder de knie te krijgen.

Details project

Klantnaam: Partners+Pröpper
Datum: 2019-heden
Categorie: E-learning

LCR-protocollen leren via de smartphone

Mensen die werkzaam zijn binnen de reizigersgeneeskunde dienen altijd goed op de hoogte te zijn van de meest actuele LCR-protocollen. Sanofi Pasteur zocht een gemakkelijke leermethode om reizigersgeneeskundigen en reizigersverpleegkundigen regelmatig te laten oefenen met de protocollen. Onze leerapp stuurt twee keer per week een video met kennisvraag over vaccinaties, ziektebeelden of het toepassen van LCR-protocollen. Recente wijzigingen of spoedberichten worden direct meegenomen in de app.

Details project

Klantnaam: Sanofi Pasteur
Datum: 2017-heden
Categorie: Leerapplicatie

E-learning en app voor bewuste BHV’er

Achterkamp is een autoriteit op het gebied van bedrijfsveiligheid. Het bedrijf organiseert full-service veiligheidstrainingen voor Nederlandse bedrijven. Met onze interactieve en modulaire e-learning, kunnen cursisten hun theoretische kennis van BHV en veiligheid op peil krijgen en houden. De Achterkamp Next Level App stuurt een paar keer per week een korte BHV-kennisvraag om die kennis te herhalen.

Details project

Klantnaam: Achterkamp
Datum: 2017-heden
Categorie: E-learning, leerapplicatie

OSA-wakker dankzij videoleren

OSA – beter bekend als slaapapneu – is een ziektebeeld dat een grote invloed op iemands dagelijks leven kan hebben. Niet gek dus dat Medidis als bedrijf binnen de respiratoire gezondheidszorg het belangrijk vindt om huisartsen beter bewust te maken van de kenmerken, gevolgen en diagnose van OSA. In negen korte videocursussen komen huisartsen alles te weten over slaapapneu en leren zij dit ziektebeeld herkennen en benoemen.

Details project

Klantnaam: Medidis B.V.
Datum: 2019
Categorie: Videoleren

Fluitend door de KNZB-cursussen

Voor de Koninklijke Nederlandse Zwembond (KNZB) heeft Studio Zevenaar een reeks interactieve online cursussen ontwikkeld. Zo konden wij onze regelkennis van waterpolo, schoonspringen en synchroonzwemmen bijschaven en kan de KNZB hiermee haar leden op grote schaal opleiden als kundige (jeugd)official. Vanwege de jongere doelgroep zitten er extra veel video’s en spelletjes in de cursussen.

Details project

Klantnaam: KNZB
Datum: 2018
Categorie: E-learning

Een nieuw ECD leren kennen via e-learning

Zorggroep Apeldoorn ging over naar een nieuw ECD. Maar hoe zorg je ervoor dat alle medewerkers met zo weinig mogelijk problemen het nieuwe systeem leert kennen? Door middel van een handige, intuïtieve e-learning natuurlijk! Met behulp van duidelijke instructievideo’s leert het ZGA-personeel stap voor stap het nieuwe systeem kennen. Daarmee weet iedereen precies hoe ze vervolgens ‘voor het echie’ alle cliëntgegevens moeten invoeren in het ECD.

Details project

Klantnaam: Zorggroep Apeldoorn
Datum: 2018
Categorie: Online cursus, videoleren

E-learning voor bewuste Pharmacy Practitioner

Farmacie Opleidingen is verantwoordelijk voor diverse scholingen voor apothekersassistenten. De opleiding Pharmacy Practitioner is bestemd voor assistenten die werken in het ziekenhuis of poliklinische apotheek. Studio Zevenaar heeft geholpen bij het ontwikkelen van de e-learning die tijdens deze blended opleiding wordt gebruikt.

Details project

Klantnaam: Farmacie Opleidingen
Datum: 2016-heden
Categorie: E-learning

Een veilige sportomgeving met behulp van online cursussen

Het sportveld moet een plek zijn om veilig, met plezier en met elkaar aan je gezondheid te werken. Toch liggen er allerlei gevaren op de loer. Blessures, een circulatiestilstand, grensoverschrijdend gedrag. Op verzoek van BHV GO mocht Studio Zevenaar een cursuspakket ontwikkelen voor sportverenigingen. Hiermee leren alle leden, vrijwilligers en betrokkenen hoe ze om moeten gaan met dergelijke incidenten. Belangrijke onderwerpen, dus wij zijn extra trots dat we hieraan hebben mogen bijdragen.

Details project

Klantnaam: BHV GO
Datum: 2020
Categorie: Online cursus

Wat kunnen wij voor jou doen?

Op deze pagina vind je slechts een greep uit alle projecten waar Studio Zevenaar zich mee bezighoudt. De handen van ons team jeuken al om met jouw wensen aan de slag te gaan. Wil je e-learning laten maken? Een videotraining opnemen? Leren via je smartphone? Of misschien wil je het allemaal wel. Neem contact op met Studio Zevenaar, dan gaan wij je helpen!