E-learning laten maken?

Daag Studio Zevenaar uit!

Wil jij e-learning laten ontwikkelen? Het team van Studio Zevenaar heeft de kennis én techniek in huis om voor jouw organisatie een prachtige online leermodule te maken. Geen thema is ons te gek en alles passeert onze revue. Van schoonmaken tot opgavengestuurd werken, van waterpolo-official tot wondverzorging en van BHV tot omgaan met agressie. Voor elk onderwerp hebben wij een passende leervorm beschikbaar. Met welk thema daag jij ons uit?

Online cursussen: interactief en afwisselend leren

Uitdagende digitale cursussen, waarbij leereffectiviteit en interactiviteit hand in hand gaan. Afwisseling en herhaling zorgen voor een optimaal leerresultaat. Een cursus wordt in jouw huisstijl opgebouwd binnen Moodle, de grootste open source software voor e-learning. Eindtoets, certificaat en accreditatie mogelijk.

Videoleren: aantrekkelijke videocolleges

Professionele videocolleges met de mogelijkheid om visueel ondersteunende materialen als slides, grafieken of animaties in jouw huisstijl toe te voegen. Opnames vinden plaats in onze studio in Zevenaar of op locatie.

Leerapplicatie: korte leerprikkels op je smartphone

Kennis opdoen en reproduceren met korte leerprikkels op je smartphone. Onze app stuurt op vaste momenten kleine kennisvragen naar jouw telefoon. Door de leermomenten te verspreiden en te herhalen, neemt de effectiviteit van het leren toe.

Casuïstiek: oefenen met de praktijk

Achter je computer oefenen met praktijkvoorbeelden, zodat je altijd voorbereid bent op alle mogelijke situaties in jouw werk. Tekstuele casussen, maar ook video’s of animaties mogelijk.

Instructievideo’s: uitleg van systemen, producten of procedures

Heldere uitlegvideo’s van systemen, producten of procedures. Handig om mee te oefenen of om als naslagwerk te gebruiken.

I-Learning: interactief videoleren

Interactief videoleren op basis van scenario’s. Jouw antwoorden beïnvloeden het vervolg van de video. Je leert zo de juiste keuzes maken én wat er eventueel zou gebeuren als je dat niet doet.

Beeldtafel: samen leren op groot touchscreen

Samen leren in een groep rondom een groot touchscreen. Bekijk video’s, discussieer over praktijksituaties, beantwoord samen quizvragen of werk aan gezamenlijke opdrachten.

Benieuwd naar onze projecten?